Beslissingen nationale algemene vergadering 23/02/24

KBDB-Limburg heeft, op aandringen van voorzitter Wim Kempeneers, zijn gelijk gehaald op de nationale algemene vergadering van de KBDB: er komt geen opsplitsing van de snelheid in grote en kleine snelheid.

Het losuur en weersgesteldheid wordt in 2024 door de vergezellers niet meer doorgegeven naar het centralisatiebureau in Halle maar door de sectorale lossingsverantwoordelijke ingegeven. Hierover dienen nog de nodige onderrichtingen te volgen.

Verslag nationale algemene vergadering :

Zondag 25 februari worden de Limburgse kampioenen gehuldigd in St Lambrechts Herk. Meerdere van onze clubleden zullen op het podium worden gehuldigd : uitslagen

We maken ons klaar voor weer een mooi en succesvol 2024, dank aan de ganse ploeg medewerkers

Liefhebbers die extra voetringen wensen aan te kopen of geen ringen hadden besteld en nu voetringen willen aanschaffen kunnen dit in De Luman tijdens de openingsuren, liefst vooraf even bellen of bericht naar 0476/211849 zodat de lokaalhouder de ringen kan klaarmaken.

Aankondiging verkoop jonge duiven via Pitts ten voordele van Benjalien. Wie een duifje wil schenken, heel fijn, zij hebben ons nodig. Lees hieronder alle informatie :

Actie Benjalien krijgt volle steun van Beyers

Nu reeds een dankuwel van de gasten in Benjalien